Allmänt

Härliga sommarmorgon! :-)

syrenmorgon11

 

God morgon på er alla!

 

Vilken absolut ljuvlig sommarmorgon! 😀 Klockan är bara nio och det är redan 19 grader varmt ute! Vilken dag det kommer att bli!

Idag skulle jag egentligen ha åkt med Borås Nagelskola till Liseberg, men Håkan jobbar hela dygnet och jag har inte lyckats få tag i någon hundvakt. Men förhoppningsvis blir det fler roliga tillfällen att hänga på. Det händer för övrigt väldigt mycket den här helgen, så det hade inte varit det allra enklaste att välja om jag nu hade kunnat åka nånstans. Eller jo – jag hade nog faktiskt valt en dag med nageltjejerna. 😀 Men en stor del av vårt mc-gäng är i detta nu på väg till High Chaparal och Swedish Bike meet där, och det hade ju varit roligt att åka med på också förstås. I Nossebro är det Power meet med massa fina bilar idag, och i Norrtälje är det Custom Bike show. En mer än intensiv helg kan man säga! 😀

 

Men för min del blir den lugn. 😉 Jag ska bara njuta av det vackra vädret, gå på promenad runt sjön med mamma och hundarna och kanske ta med en fikakorg, och eftermiddagen tänker jag tillbringa på balkongen med min teoripärm. 😀 När det ändå inte funkar att åka iväg nånstans så kan man lika gärna njuta av allt här hemma i stället. Jag tänker inte förstöra en enda vacker sommardag med att gräma mig. 😛

 

Så nu ska jag sno ihop en kaka eller liknande att ta med ut på promenaden senare. Kameran följer förstås med, så har jag tur kan det bli lite fina bilder på vägen också.

Ha en jättefin dag alla, vad ni nu hittar på denna lördag, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Så mycke skoj!

Kommentarer är stängda.