Allmänt

En lugn kväll i tv-soffan…

loxynatt16

 

Hoppar in en snabbis och önskar er alla en god natt. Vi har bara tagit det lugnt i kväll här hemma, ätit en god middag på supergoda ostfyllda vegetariska schnitzlar och sedan bara suttit och softat framför tv’n.

Men nu ska vi krypa i säng, egentligen redan nu alldeles för sent – i varje fall för Håkans del som ska upp 05.15 i  morgon bitti för att åka till jobbet. Vi får väl se om jag får någon ordentlig sömn i natt. Jag hoppas det.

 

En annan sak som jag hoppas på är att mitt paket med min Nail Trainer kommer i morgon. 😀 Men jag tror inte det kommer förrän på måndag, dock hade det varit kul att kika lite på den även om jag inte har tid att sitta och greja med naglar i helgen. På lördag ska vi som sagt ut och grilla med klubben, med en mc-tur före. Det ska bli så himla kul! Håkan var ju iväg med några i gänget ikväll, en sväng ut till Westerngaraget, men jag ville inte ta Loxy på hojen nu när det är såpass kallt ute och jag hade ingen hundvakt. Så ikväll fick jag stanna hemma. Hoppas jag slipper det på lördag i allafall.

 

En annan underbar sak som hände idag, var att Håkan kom hem ifrån Westerngaraget ikväll med ett nytt sånt där litet minikakfat med glaskupa som jag slog sönder härom dagen. 😀 Jag är så himla glad att dom inte var slut därute, och ett jättetack till dig goaste Susanne som lade undan ett till mig och tack till dig min älskling för omtanken! 😀 Nu har jag mitt lilla fat igen och den här gången kommer jag vårda det som ett barn. 😉

 

Nehepp, nu ska jag göra min kära sambo sällskap i sängen. Må så gott alla och ha en fortsatt fin kväll.

Och en god natt förstås!

På återseende i morgon.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...