Allmänt

Sassies märkliga idéer.. och god morgon! ;-)

disighostmorgon1

 

God morgon på er därute!

 

Det här är ju en lite rimligare tid att vara vaken. 😉 Men jag har i och för sig varit vaken sedan ganska länge tillbaka, men jag har tillbringat min morgon ute på balkongen med kaffekoppen och nya Tara, iförd ett antal lager kläder – långärmad t-shirt, dubbla morgonrockar, hoodie och fleecejacka – i bästa eskimåstil. *s* Jag fattar inte riktigt vad jag ska ta på mig när det blir minusgrader sen, för jag kan nog inte få på mig så mycket mer. 😛 Men det var verkligen råkallt i morse, bara 7 grader. Hua!

 

Idag ska jag in till stan som sagt, men jag ska inte vara där förrän strax i ett, så jag tänkte ägna förmiddagen åt att städa. Speciellt köksgolvet behöver en rejäl genomgång. Det spelar ingen roll att jag har bordstabletter under Sassies matskålar – han släpar omkring på maten överallt. Bär med sig en munfull och sätter sig och tuggar nån annanstans, både i köket och i vardagsrummet. Sen lämnar han små smulor av kletig kattmat på golvet och går och hämtar en ny laddning som han bär med sig till nåt annat ställe och jag får springa omkring med hushållspapper och trasa och torka upp efter honom. Varför i hela friden gör katter så? Eller snarare – varför gör Sassie så? För jag har aldrig upplevt det här tidigare, trots alla mina katter jag har haft genom åren.

Jaja, han har alltid gjort det, i varje fall så länge jag har haft honom, så jag lär knappast få honom att sluta nu på äldre dar. Men golvskurning behövs alltså, så det tänkte jag ta itu med idag. Sedan lär jag nog inte hinna med så mycket mer innan det är dags att göra sig i ordning för ”stadsturen”. 🙂

 

Hoppas ni får en fin dag därute alla, och må så gott!

Jag återkommer lite senare.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. go morron.. ja, om man ska vara ute nu på morgonen så är det nästan vinterkläder som gäller.. för burr så kallt de är på morronen!

  Här är allt bra med oss. Hoppas de e bra med er?! Har ju valt att ta en blogg-paus ett tag.. men kan inte låta bli att läsa bloggar (ler). kram på er

 2. säger:

  Precis så är min katt Puzzel, jag blir galen av hans drällande kattmat överallt. 😀

  Ha en bra dag gumman!!

  Kram Helén

 3. säger:

  Gå in och tävla om ett smycke från NIIICE Jewellery på min blogg http://smyck1.blogg.se

Kommentarer är stängda.