Allmänt Mat & Bak

Regn och Barbie-tårtor! :-)

regnigt-idag1

 

Hej hej därute i regnet alla!

 

Det blev ett sent första inlägg idag. För det första sov jag till halv 11! (??!) Och sen har jag haft fullt upp med telefonsamtal hit och dit och så har vi tvättstugan idag. Fast den har inte jag haft så mycket med att göra, den tog mitt hjärta hand om. 🙂

Själv har jag ägnat mig åt diverse beställningar och annat på nätet. Min brorsdotter fyller nämligen år snart, och jag har fått äran att göra hennes födelsedagskalastårta. Och vad passar bättre till en liten tjej i hennes ålder än en Barbie-tårta. 😀

 

barb1

 

Det finns mängder med olika varianter av Barbie-tårtan därute, och att kika runt på alla bilder är ett perfekt sätt att få inspiration. Jag har aldrig gjort en sån här tårta så det ska bli tokroligt att få prova på det för första gången. 😀 Jag har beställt en speciell bakform för själva kjolen (tårtan) och den formen kan man ju använda för framtida bruk också. Jag såg bland annat en jätteläcker jultårta i form av en julgran som gjorts med en sån här kjolform.

Hur som helst – nu har jag lite att pyssla med framöver, i form av sockerpastapyssel. Evves tårta ska vara full av hennes älskade blommor. 😀

Hoppas ni har en bra dag därute trots det trista vädret. Nu ska jag ta itu med lite måste-göra här hemma.

Må så gott alla och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. ojojoj vilka fina tårtor!

  2. säger:

    Läckert! Ser fram emot bilder på resultatet. =D

Kommentarer är stängda.