Allmänt Inredningsprylar

Nytt till sängen från Ellos.se

ellos1

Hej hej!

Satt och kikade runt på Ellos.se och gjorde återigen upptäckten att dom har enormt mycket fint sänglinne och andra textilier. Jag måste erkänna att jag glömmer bort Ellos i mellanåt, man tänker inte på att det faktiskt finns så mycket mer än bara kläder där. Jag hittade en hel del som jag skulle kunna tänka mig här hemma i vårt sovrum, och dessutom mängder med fina inspirationsbilder. Här kommer lite av mina Dagens Vill ha ifrån Ellos.se.

ellos2

Zara Home påslakan – Palmira Pink 699:-

ellos4

Zara Home påslakan – Green 399:-

ellos5

Zara Home påslakan – Pink 399:-

ellos6

Zara Home påslakan – Liliana 399:-

ellos7

Zara Home påslakan – Viviana 399:-

ellos8

Zara Home påslakan – Mimosa 699:-

Det här var bara ett litet urval av sortimentet, och dessutom i klara, somriga färger. Dom har även grymt snygga påslakansset i höstigt beige, brunt och créme. Undrar om det inte är dags att klicka hem lite nya sängkläder. 😀

Samtliga inspirationsbilder kommer ifrån Ellos.se

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...