Allmänt

Första dagen på året!

valkommen2011

 

God morgon på er, alla som är vakna! 😉

 

Då var nyårsafton över för den här gången, och det nya året – 2011 – är här. Undra vad det kan föra med sig av möjligheter? 😀 Ett talespråk säger att ”Det du gör på årets första dag, kommer att utmärka vad du kommer att göra resten av året”. Så egentligen borde jag nog ge mig ut och träna på ett eller annat sätt idag. *skratt* Men det är väl inte helt smart att ge sig på någon tyngre träning med förkylning och feber, jag har ju ingen lust att ha typ hjärtsäcksinflammation resten av året eller nåt. *s* Så ska man tro på talesättet så får jag väl göra nåt annat bra idag – städa eller nåt. Hehe!

 

Annars verkar nyårsnatten ha varit som den brukar vara enligt aftonbladet.se och bt.se. Stökig på sina håll med andra ord. Jag vet att det är grym tantvarning på de här orden, men jag är faktiskt glad att jag inte är tonåring idag. Visst var det stökigt även när jag var 15, men trots att jag rörde mig mycket ute på stan, (i Göteborg på den tiden) så ramlade jag inte över sånt som händer i dag i allafall.

 

Jaja, nu är det över i allafall, och det blev en lugn nyår för vår del i allafall. Det smällde enormt här uppe hos oss i natt, jag skulle tro mer än på många år faktiskt. Och med en skotträdd hund så hade vi det inte speciellt roligt runt 12-slaget precis. Vi drog ner persiennerna och försökte underhålla Loxy på alla sätt, men han låg bara och tokdarrade. Långt in på natten när jag vaknade till, så låg han fortfarande och stirrade mot fönstren i sovrummet. Så han är otroligt trött i dag stackaren. 🙁  Det man är mest orolig för nu är de där strösmällarna som alltid brinner av när man minst av allt anar det dagarna efter nyår. Men dem kan man ju tyvärr inte göra så mycket åt.

 

Nu ska jag i allafall ta mig en kopp kaffe till och sen ska jag ringa kompisen och se hur hennes nyår var. 😀

Ha en jättefin nyårsdag alla, och på återseende senare!

 

blinkiegottnytt

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...