Allmänt

Riktigt kallt idag!

frost1

God morgon på er alla!

 

Det var en riktigt kall och frostig morgon vi vaknade till idag. Men det ser ut att bli en fin dag. Sol och blå himmel idag också. 🙂 Frosten kommer nog att försvinna ganska snabbt skulle jag tro. I allafall på de soligaste ställena.

 

Idag kommer min mor upp vid 11-tiden på lite fika och ett par saker vi måste fixa. Sen kanske min syster Nikki kommer upp en sväng på sin håltimme idag också. Vi får se om hon hinner med det. Det är dags för lite nya naglar för hennes del, och sen var det längesen vi sågs nu också, och då brukar hon kika förbi. =))

 

Kvällen är alltså bokad för en visning och före det ska jag hinna med lite shopping också. Så dagen ser ganska full ut. Men lite nagelpyssel ska jag nog hinna med också. 😀

 

Nu ska jag först av allt ta mig en kopp kaffe till, se om jag kan få liv i min trötta hund och ta honom på en sväng, och sen fixa med alla morgonbestyr.

Ha en jättefin dag alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    go morron. ja, de e riktigt kallt, här är de -5 grader. Ska försöka dra ut flickorna på en pinktur nu, önska mig lycka till (fniss).

    kram

  2. säger:

    Här är det 36 grader *skryter* hihi! Kram!

Kommentarer är stängda.