Allmänt Mat & Bak

Ljuvlig chokladbakelse!

chokladbakelse1Nu har vi ätit en jättegod middag på fläskfilé med ugnsrostade grönsaker och Håkans kalla specialsås. smiley Det blev lite sen middag idag, men det tog lite längre tid än vad vi hade räknat med. De här ljuvliga bakelserna köpte jag färdiga på City Stormarknas eget bageri som har en massa goda bakverk, bröd och tårtor m.m. De var verkligen tokgoda, med chokladkaka, chokladmousse och vaniljcreme, hackade nötter, jordgubbar och riven vit choklad. Perfekt efterrätt! smiley

Nu ska jag sätta på en kopp kvällskaffe. Vi sitter och lyssnar på en cd-bok, ”Sveriges maffia – En kartläggning av de kriminella gängen” av Matti Larsson och Lasse Wierup. Otroligt spännande och intressant!

Ha en fin kväll alla och hoppas dagen har varit bra. På återseende lite senare. Nu ska jag kika lite på min lilla minidator samtidigt som jag lyssnar, den borde vara färdigladdad nu.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...