Allmänt

På jakt efter miniburkar!

cupcakeskor1

***

Hej därute i natten alla!

Tänk vad massa kul man kan hitta på nätet. 😀 Jag gick upp en stund och satte mig vid datorn eftersom jag ändå inte kunde sova, och började surfa runt för att leta efter miniburkar som jag är på jakt efter. Och då hittade jag de här, helt underbara cupcakes’en. 😀 Vilken himla ljuvlig fantasi! Det är ju det som är så roligt med alla bilder man hittar därute, det är en fantastisk inspiration!

***

I natt är jag dock ute efter burkar som sagt. Jag letar efter små, plast- eller glasburkar, på ca 3 x 3-4 cm, helst med skruvlock. De små plastburkarna som man får löst glitter i är för små, och eftersom jag kommer att behöva runt 30 burkar så vill jag inte att dom är för stora. Jag ska förvara lösfransar i olika längder, tjocklekar och former i dem, för de kommer bara i små plastfickor när man beställer dem, inte speciellt praktiskt.

***

burkar12

***

Så har ni nåt tips om vart man kan hitta såna här så får ni gärna hojta till, dock ska de vara genomskinliga – i plast eller glas som sagt.

Nu ska jag ge sängen en chans igen, jag ska upp tidigt i morgon.

Ha en bra natt alla och sov så gott!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Heej!

    Förlåt om jag stör, men tänkte bara fråga om jag kan få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg men inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram

Kommentarer är stängda.