Allmänt

En härlig mc-tur till Spikens Fiskeläger!

spiken0

Hej hopp alla denna ljuvligt soliga söndag! 🙂

Jag sitter och softar ute på altanen med lilleman i en egen solstol bredvid mig och laptopen på altanbordet. Det är såå himla härligt att kunna sitta ute och göra allt, i stället för att behöva stänga in sig i en mörk lägenhet med regnet och blåsten rasande utanför fönstren. I eftermiddag blir det grillning för min älskade make och mig, tänkte jag skulle prova att göra foliegrillad lax med lite gott i. 😀

Men just nu är det bara softa som gäller för min del. Maken däremot, är ute på tur med kompisen, eventuellt skulle dom ta en sväng till Blidsberg. Jättefint ställe! Men igår var vi iväg på en riktigt härlig tur på 24 mil tur och retur. Vi åkte till Spikens fiskeläger utanför Lidköping och njöt av rökt färsk sik, mjukglass och trevliga vänners sällskap. 😀 Här kommer ett gäng foton ifrån gårdagen. Hoppas verkligen på en repris snart!

***

spiken1

***

Mysig småbåtshamn med massa fina båtar!

***

spiken2

***

På väg in på huvudstråket

***

spiken3

***

I de små bodarna kunde man köpa allt ifrån färsk sik, lax eller röding och andra delikatesser till fika, glass, smycken, vykort, kläder och andra fina saker.

***

spiken4

***

Sträcker på benen vid framkomsten efter 12 mil på hojarna

***

spiken5

***

Håkan njuter av anblicken av färsk fisk.. 🙂

***

spiken6

***

Mysiga fikaställen fanns överallt

***

spiken7

***

spiken8

***

Paus och funderingar på vilket fik vi ska välja. 🙂

***

spiken9

***

Det blev längst ner vid vattnet med härligaste utsikten! 😀

***

spiken10

***

Glad kompis med kaffekopp och lite annat gott

***

spiken11

***

Maken och jag valde varsin Spiken-tallrik, med rökt sik, potatissallad, skaldjurspaté, grönsallad och melon. Mumma!! 😀

***

spiken12

***

Uteserveringen hade ett underbart läge precis vid vattnet!

***

spiken13

***

Dags för lite glass, och större delen av oss flyr in i skuggan. 😛

***

Avslutar med lite blandade pics från området.

spiken14

***

spiken15

***

spiken16

***

spiken17

***

Det var ett jättefint ställe som Håkan och jag har pratat om att åka till sedan första sommaren vi träffades. Nu fick vi alltså tummen ur…efter 9 (!) år! Hehe! Jaja, bättre sent än aldrig helt klart. 😉

Det var en underbar dag som avslutades med besök hos min brors katt som jag, min mor och syster turas om att ha hand om medans brorsan och tjejen är i Turkiet. Och sedan var det dags för lite lördagsmys i soffan roliga ”Oss torpeder i mellan2”. 🙂

Nu ska jag hämta min mammas vovve som jag ska passa idag medans hon är i Hofsnäs, på Matens dag.

Ha en kanonfin dag alla och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Virre säger:

    Härliga sommarbilder! Och jättefint ställe! En annan har jobbat hela den här fina helgen så det har inte blivit någon utflykt för vår del 🙁 Men jättefin utflykt såg det ut som ni hade iallafall! Ha de gött! KRAM KRAM

  2. Cherlindrea säger:

    Virre: Men usch så trist! 🙁 När det väl är lite fint väder så vill man ju gärna passa på och utnyttja det. Hoppas du har tur med vädret nästa lediga dag så ni kan sticka ut en sväng. 🙂 Kan varmt rekommendera Spikens, det var såå mysigt! 😀 Hoppas allt är bra med dig annars? Kramar om! <3

Kommentarer är stängda.