Allmänt

En lika ljuvlig morgon igen! :-)

pellisen11

 

God morgon ute i stugorna alla! 🙂

 

Ännu en underbar morgon ute på altanen, med kaffekoppen och datorn framför mig och Loxy i knät. 😀 Vi har en liten stunds skugga på morgonen, innan solen når altanen, och de här varma sommardagarna är det faktiskt ganska skönt att sitta och ta första koppen i skugga.

Idag har jag inget nageljobb förrän klockan tre, så jag tänkte ägna första delen av dagen åt att bara sitta och sola i trädgården. Jag upptäckte när min brorsdotter Evelyn kom hem ifrån Bulgarien att jag hade löjligt vita ben..haha! Så jag måste se till att få lite färg på dem innan sommaren är slut. 😛

Idag kommer hjärtat hem också. 😀 Han har varit på en snabbvisit ner till Blekinge på hojen, och kommer att bli kvar där under dagen också innan han styr kosan tillbaka till Borås. Jag ska ta och rota fram nåt gott ur frysen som vi kan lägga på grillen när han kommer hem tänkte jag.

Men nu ska jag umgås en stund till med min mor innan hon ska hem. Ha en kanonfin dag alla och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...