Allmänt

Nike’s dop i lördags! :-)

nikedop28

Hej alla!

Här kommer ett gäng foton ifrån dopet vi var på i lördags. 🙂 Det här är väl mest intressant för familjen gissar jag, men håll till godo ni andra också. 😉 Det var en riktigt fin dag, vi hade tur med vädret och kunde sitta ute och äta – även om jag personligen höll på att bli galen och flydde in i huset efter ett tag. Jag har verkligen getingfobi och det var alldeles för mycket getingar runt bordet för att jag skulle klara av det. 🙁  Det där odjuren kan verkligen förstöra en hel sommar för mig, det är ett som är säkert.

Dopet hölls i Skara domkyrka, en riktigt mäktig byggnad och massor med fina glasmålningar och andra gamla fina saker att titta på. Efter dopet åkte vi hem till dopbarnet och hennes föräldrar och åt en underbar kall buffé till lunch. Enda nackdelen för min del var att jag inte fått sova på nästan två dygn innan, så jag var nästan lite snurrig av trötthet. Men jag kunde vara med i allafall, det var huvudsaken.

Här kommer som sagt några foton ifrån dagen. Ha en fin dag alla och på återseende!

***

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...