Allmänt

Lördagskväll på kyrkogården…

saturday-candy1

 

God kväll på er alla goa!

 

Hoppas ni har en mysig lördagskväll därute. Vi sitter just nu och kikar på Men in black och myser med lite lördagsgott. 🙂
Efter middagen ikväll åkte vi till kyrkogården och tände ljus hos min pappa, och jag satte även dit en ny lykta som jag köpte för några veckor sedan. Det är helt ofattbart hur vackert det är på Sankt Sigfrid – och förmodligen alla andra kyrkogårdar också – denna kväll. Det är som en stor glimrande stjärnhimmel som breder ut sig framför en när man står och tittar ut över kyrkogården.

 

st-sigfrid1

 

I år tror jag dock att många varit där tidigare och tänt ljus för det var inte alls så mycket bilar och folk som det var förra året. Då var det enorma bilköer fram till kyrkogården och en strid ström med människor in och ut hela tiden. I år var det visserligen en hel del bilar parkerade utefter vägen men inte värre än att vi hade kunnat parkera närmare än vi gjorde. Nu valde vi att ställa oss längre bort och ta en promenad fram till grindarna och in på kyrkogården. Det var ordentligt kallt ikväll, runt -2 grader när vi åkte dit, men det var en skön promenad. Och framför allt en upplevelse.

 

st-sigfrid2

 

Nu brinner i allafall mina gravljus hos pappa, och förmodligen ännu fler eftersom både min bror och min ena syster som bor här i stan skulle dit i kväll. Jag önskar att jag hade tänkt på att köpa fler ljus så jag kunde gått till farmor, farfar, mormor och morfar också, men nu får det bli en annan dag.

Nu ska jag i allafall kika klart på kvällens film och sen ska jag ta en alvedon och försöka sova. Jag har nämligen jordens tandvärk eller vad man egentligen kallar det – det är en visdomstand som håller på att komma upp. Helt sjukt – typ 20 år försent. Haha! Kunde den inte ha stannat därnere nu när den ändå tagit så lång tid på sig. Förbaskat otyg det där. Hur som helst så är jag helt svullen i käken just nu och det känns mindre trevligt att ha så himla ont. Hoppas det är över snart.

 

Ha en fortsatt fin kväll därute alla, och sov så gott när det blir dags. Jag återkommer i morgon med foton ifrån Evelyns födelsedagskalas, och även ett par videoklipp om jag lyckas lista ut hur jag ska fixa till filmerna för webben. 😛

Må så gott alla!

 

23

 

Till minne av min älskade pappa, min kära mormor, min lika kära morfar, farmor och farfar.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Om du har tur är det bara tandköttsinflammation.. fint med alla ljusen.

Kommentarer är stängda.