Allmänt

Slut på min lördagskväll..

pellen2

God kväll på er därute alla!

 

Det är dags för mig att hoppa i säng här. Tänkte bara kika in en snabbis och säga god natt först. 🙂

Jag har haft fullt upp hela eftermiddagen och kvällen, så det har inte blivit någon tid över för bloggande tyvärr. Jag får lägga upp godisrecepten i morgon i stället. Jag har nämligen ägnat – tro det eller ej – men nästan fyra (!!!) timmar åt att stå och slå in små j***a gräddkolor i smörpapper! *skratt* Ja, det är alltså dagens sanning! Jag trodde väl aldrig i hela mitt liv att det skulle bli flera hundra kolor av en tredubbel sats. *s* Men det…hrmm..blev det… *s*

Dock kan jag säga att jag helt klart har lyckats göra jordens godaste gräddkolor idag! 😀 Helt perfekta i konsistensen och absolut tokgoda! Så det var faktiskt värt jobbet. =)) Nästan… 😉

 

Hur som helst – på kvällen kom mamsen och Pellisen hit på lite lördagsmat och så kikade vi på ”Freaky friday”. Vi hade sett den båda två innan, men den är så där lagom enkel och roande, man behöver inte tänka så mycket. Mer än att hålla i minnet vem som är vem.. *s*
Nu har vi precis varit ute på sista kvällsturen, lilleman och jag, och passade på att följa mamma och Elliot en bit på väg hem. Dom bor ju så långt ifrån oss. 😉

Det har i allafall varit en jättemysig kväll, och trevligt med sällskap när Håkan är på Såtenäs. Men nu ska jag försöka få mig lite sömn här. Håller alla tummar och tår jag har. Jag måste få sova i natt, annars blir jag sådär vimsig och snurrig i morgon av sömnbristen, och det är så himla otäckt tycker jag. 🙁 

 

Hoppas ni har haft en fin lördagskväll alla, vad ni nu har hittat på. Jag var egentligen lite sugen på att sticka ner till Frank’s en sväng, kompisen spelar där ikväll. Men det kommer förhoppningsvis fler tillfällen. 😀

Ha en fortsatt fin kväll alla, så ses vi i morgon bitti igen! =))

 

pellen1

 

Sötaste Pellispricken softar i soffan. 😀

 

heart13

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...