Allmänt

Grått men milt idag…

loxyprick1

 

Hej hej på er alla!

 

Hoppas ni har en skön dag därute. Det är riktigt milt idag, även om det är grått. Men på många ställen har det blivit barmark även här uppe hos oss, så lilleman är mycket piggare på att gå ut nu. Och jag med för den delen. *s*

Största delen av dagen har jag dock tillbringat i min nagelhörna, tokfilandes bort gelé på  mina egna naglar. Jag ska erkänna att jag har fuskat lite och tagit till den elektriska filen, för det är ursvårt att få till en bra filvinkel på sig själv tycker jag. Men jag har även filat manuellt – bara för att träna på det.

Min farbror har varit här på fika också, och som sällskap under mina filtimmar. 😛  Men nu måste jag verkligen ta en riktig bakdag snart, det är soprent i frysen igen. Jag hinner ju aldrig fylla upp den som jag gjorde förr, nu när jag bara bakar nåt litet i taget. Det tar ju slut lika fort. Så framöver ska det bli en eller ett par dagars maratonbakning igen, så det blir litegrann att frysa undan. 🙂

 

Men det blir inte idag, för det vill jag börja med tidigt på morgonen. Nu ska jag ta mig en middagsvila tänkte jag, och sen är det dags att börja med maten. Det blir ugnspannkaka idag, med bacon och purjolök. 😀

Ha en fortsatt bra dag därute alla, och så kikar jag in lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Loxys jacka är verkligen fin 🙂 Jag gillar prickarna.
    Även Chanel uppskattar promenaderna mycket mer när det är barmark.
    Jag tycker att det är roligt att läsa om din nagelutbildning, så jag hoppas på mycket uppdatering om den.

    Ha det fint!
    /Susanne och Chanel

Kommentarer är stängda.