Allmänt

Liten sömnig morgontjej… :-)

saphira11

 

God morgon på er alla!

 

Idag får den här lilla sömniga prinsessan säga hej på morgonkvisten. 🙂 Hon kommer att vara här uppe i dag, hos mamma dock, men jag tänkte att jag skulle kila ner och gosa lite med henne. 😀

 

Men det blir lite senare. Nu ska jag snart ta ut två vovvar på snurrig morgontur innan jag kan sätta igång här hemma. Dom där två stollarna gör sitt allra bästa för att driva mig till vansinne när jag är ute med båda två samtidigt. 😛 Intrasslade koppel, kissa på samma ställe vilket oftast resulterar i kissa på varandra om jag inte är påpasslig och släpper fram en i taget, och så vidare… *s*

 

Vad resten av dagen för med sig vet jag inte riktigt än. Men det blir ingen bakning idag i allafall. Nu måste jag ta mig en paus och låta allt ta slut först. Jag gjorde nämligen en dubbel sats med makroner i går igen så nu är det stockfullt i frysen. *s*

 

Hoppas i allafall att ni får en fin dag därute alla, och njuta av att det är fredag.

Må så gott alla och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  hoppas ni får en mysig Fredag och helg. kram

 2. säger:

  Hej hopp,

  Jag har totalt glömt bort att jag skulle beskiva för dig hur man ändrar i kommentarsfältet samt låser bilderna i bloggen.

  Jag lovar att jag ska sätta mig ner dom närmsta dagarna och beskriva hur man gör.

  En fråga, du har ju en egen domän (eller hur?) Vad kör du för bloggtyp, ex wordpress?

  Kramar i massor H

Kommentarer är stängda.