Allmänt

Loxy & Boss i matchande jackor… :-)

morgontur3

 

Då var vi tillbaka inne i värmen igen efter morgonens lilla pinketur. 🙂

Jag slapp slåss med koppel idag, för Håkan gjorde mig sällskap ut med vovvarna innan han skulle iväg till stan och uträtta lite ärenden. Så jag passade på att ta med mig kameran och lät Håkan faitas med kopplen en stund. 😛

 

morgontur2

 

Boss fick låna Loxy’s ena Puppia-jacka så grabbarna var snyggt och matchande klädda. 😀

 

morgontur1

 

Jag har ju en del likadana tröjor och jackor, fast i olika färger, och jag tycker det är så himla kul att klä dem likadant när Boss är här. *skratt* Han är inte speciellt road av att bli påklädd, men så fort de väl sitter på plats så bryr han sig inte. Och det är skönt att se att han inte fryser och skakar när han får på sig lite värme.

De fina Puppia-jackorna kommer ifrån Posh Pooches. 😀

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    snygga. Saga har fått (av min far. som älskar sina ”barnbarn”) en ny vinterjacka av märket theo. Den e varm å skön, men Saga ska alltid protistera i början. Då ska hon varken kissa eller göra nr2 ute, utan håller sig tills de blir ur akut…. rackarns lilla vovva. Vet ju att hon aldrig skulle vilja gå ut utan jacka, så man tycker att hon kunde va lite tacksam. kram

  2. säger:

    Gosingar, dom är så underbart söta.
    Jag vill ha mer och mer för varjde dag som går. Men för vovvens skull så går det inte, eftersom vi är borta så mycket.

    Kram

Kommentarer är stängda.