Allmänt

Ännu en dag med strålande sol!

bloggfoto41

 

God morgon på er alla!

 

Börjar denna dagen med ett av mina favoritfoton som jag tog för några år sedan i min mors trädgård. 😀 Tyckte att det passade bra idag. =))

Det verkar bli en lika underbar dag idag, och trots att klockan bara är åtta så har graderna redan stigit till +9. Hoppas det fortsätter i den takten. 🙂 Det är en otrolig trafik ute i träden och fåglarna håller låda så det är helt omöjligt att sova. Men vem vill sova när vi har fått några sommardagar helt plötsligt nu på våren? Inte jag i allafall. 😀

Jag ska greja lite här inne nu på förmiddagen men så fort solen kommer till balkongen så ska jag sätta mig därute med datorn och mitt kurskompendium och plugga lite. Hjärtat jobbar idag så jag får roa mig med mitt och så får vi bara hoppas att vädret håller i sig.

Från det ena till det andra så läste jag på bt.se att det har varit en ganska stökig påsk i Borås. Mycket bråk och olyckor och nu idag nådde nyheten mig på facebook om en 16-årig pojke som omkom i en scooterolycka i helgen. Oerhört sorgligt! Alla tankar till hans vänner och anhöriga.

 

Nu ska jag väcka min trötta vovve och gå en uppfriskande morgonpromenad med honom.

Ha en jättefin dag alla! Jag kikar in lite senare.

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. jessica säger:

    Hej visst är det ännu en underbar dag.. Vintern känns väldigt avlägsen i detta solsken =)
    Tragisk olycka vet själv inte vem den unga pojken är men många från byn här känner hans föräldrar men oavsett så går mina tankar till de inblandade kan inte ens föreställa mig deras smärta de går igenom nu =(
    Tänkte även på om vi kunde hjälpas åt framöver har naglar på just nu, har även beställt massa glitter här som jag väntar på =) när detta dyker upp om du kanske kan tänka dig att bygga mina naglar i gengäld kan jag hjälpa dig om du vill ?
    Ha en underbar dag i solen!!!
    Många kramar från mig

  2. Cherlindrea säger:

    Jessica: Ja, jag känner mig som en helt ny människa i det här underbara vädret! 😀 Jag är verkligen mest en sommarmänniska. 😛
    Visst är det oerhört tragiskt. 🙁 Jag känner dom inte alls, men kan ju ändå förstå vilken hemsk tid dom går igenom nu. Usch säger jag bara!
    Appropå naglarna så gör jag jättegärna ”tjänsteutbyte”. 😉 Jag har också naglar nu som jag byggt på mig själv, jag gjorde en påfyllning på dem igår. (usch, vad jag tycker det är svårt att få snyggt när man gör det.) Men det blir faktiskt snyggast om man får hjälp tycker jag. Det är alltid lite krångligt att sitta och göra det på sig själv. Vad spännande med allt glitter! 😀 Jag har ju mest gjort franska i vitt på mina kunder. Hoppas dom vill göra lite färggladare naglar snart. Hehe!
    Men vi kan väl höras av när det är dags så bestämmer vi en tid. Jättekul! 😀

    Ha en kanondag du också! Massa kramizar!

Kommentarer är stängda.