Allmänt

Evves kalas!

 

Och som vanligt så är jag en smula sent ute med min ”rapport”, denna gången ifrån Evves kalas. smiley Men den här gången får jag väl faktiskt skylla på att jag inte hunnit. Jag har ju dock varit uppe i Norrland och vänt. smiley

 

 

 

 

 

 

 

Det var redan full fart på presentöppningen när Håkan och jag dök upp. Mitt på köksgolvet satt Evve och drog i presentpapper och snören, med god hjälp av pojkarna på kalaset. smiley Vad köper man till en liten tjej i den åldern egentligen? Jag tycker liksom redan att hon har allt. Men med god hjälp av mamma, så fick hon en doktorsväska som hon oroväckande nog visste exakt hur hon skulle använda. Hur många läkarbesök har hon varit på egentligen? smiley *Skratt* Nej, skämt åsido, men hon tyckte verkligen den var jätterolig, och det var ju kul förstås. Sen fick hon världens sötaste rosa öronmuffar också, men de finns bara dokumenterade på bild på mig, och den bilden mår ni nog bäst av att slippa se. Haha! smiley

 

 

 

 

 

 

Sen var det dags för tårtan, som till min stora glädje också gjorde succé. smiley Jag fick till och med höra att det var den godaste tårtan de ätit, och det var inget dåligt beröm med tanke på att jag kom på i sista minuten att tårtan kanske ska smaka gott också, inte bara se fin ut. *Skratt* Så jag hittade på en egen fyllning, eller rättare sagt fyra, bestående av chokladfromage, blåbärsgrädde, vaniljkräm och så ett lager av sån där glasyr som man har på morotskaka, med philadelphiaost i. Supergod ensam, och faktiskt så passade dessa olika fyllningar ihop. Till och med jag tyckte faktiskt att tårtan var god. smiley

 

 

 

 

 

Meningen var ju att vi skulle åkt upp mot norrland redan på kvällen, och stannat över på hotell efter halva vägen. Så vi var lite stressade när vi skulle på kalas först. Men så bestämde vi oss för att starta redan vid 5-tiden morgonen därpå i stället, och då kändes det lite lugnare, även om man kanske behövde komma i säng i tid då istället. Men en lekstund på golvet med ungarna hann jag ju med i allafall. smiley Observera uppmärksamheten och de koncentrerade minerna på översta bilden, när jag demonstrerar hur man använder en hårrulle. *Skratt*

Jag tror i allafall att Evve fick ett riktigt fint kalas. När jag pratade med Dennis på kvällen så sov hon som en stock. smiley Vi kanske ska göra som min syster Nicole föreslog, och slå ihop Evves och min födelsedag, för jag fyllde ju i måndags. Fast när jag tänker efter, så är det nog ingen bra idé. Den dagen ska Evve få ha för sig själv. smiley Själv satt jag ju i en bil hela min födelsedag… *s* Men firad blev jag på morgonen i Härnösand, med presenter från svärmor i form av en jättesöt tovad ängel och en stor keramiktomte. Utav min älskling fick jag vita rosor och något som jag önskat mig i flera år, nämligen en väckarklocka med projektionsfunktion. Så nu slipper jag sätta händerna i mina kaktusar på sängbordet flera gånger per natt, när jag undrar vad klockan är. Det är bara att kika upp i taket. smiley

Sen bakade Håkan en morotskaka igår, som han vet att jag älskar, och idag blir det lite fika med vänner här hemma. Inte dumt att placera ut sin födelsedag över halva veckan. *Skratt* Dock har jag varit vaken hela natten, så jag får väl försöka vila lite under dagen så jag orkar med kvällen. För migrän slapp jag ju inte undan förstås, efter norrlandsresan.

Nu ska jag i allafall ut på en morgonpromenad med Loxy. Härligt att komma ut i kylan när man har huvudvärk. Hoppas ni får en fin dag alla, med vackert vinterväder. smiley

// Indra – Ganska pigg ändå, än så länge… smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...