Allmänt

En skön morgon…

godmorgonnalle1

 

God  morgon på er alla!

 

Idag känns det bra mycket bättre än vad det gjorde igår, för som ni säkert förstod av tystaden här, så var det ingen bra dag.
Men nu har jag verkligen fått sova ut och känner mig mer än utvilad. 😀 Och jag håller alla tummar och tår jag har för att min Nail Trainer ska dyka upp idag. Då vet jag i allafall vad jag ska pyssla med idag. =))

 

Det hände inte så mycket igår, utan jag sov mest och sen kikade vi på ”Wanted” på kvällen. Det var inget som lockade oss på tv’n och då är det skönt att ha ett gäng dvd’er att välja bland. Den här hade vi inte sett, och det var helt klart en livad rulle. *s* Något fräcka effekter!

Nåväl..idag blir det alltså nagelträning om min Trainer dyker upp, annars funderar jag på att ha en bakdag idag. Det var ett bra tag sen nu, så jag tänkte sätta mig och gå igenom mina recept här på morgonen och välja ut vad jag ska baka. Blir det inte idag så blir det snart i allafall. Jag måste verkligen fylla på förråden. 🙂

 

Men först av allt blir det en kopp kaffe till och sen är det nog dags för en morgonprommis med lilleman. Knasbollen har inte vaknat än, så jag får väl väcka sömntutan och dra ut honom på en sväng.

 

Hoppas ni får en fin måndag därute alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. uch, synd att du inte mådde bra igår.. men skönt att de e bra idag!

    Själv är jag helt slut efter gårdagens svampplockning. Ont! Vi plockade en full 10 L hink med svamp.. Gick å gick å gick.. Sånt ska man ju inte göra med fibro. men man vill ju ha svamp! (ler)

    hoppas ni får en bra dag och att du kan träna på nagelfixning. kram

Kommentarer är stängda.