Personligt

Tandläkarskräck!

tand3

 

Gaaaahhh!! Jag måste till TANDLÄKAREN!

 

Jag lider av jordens tandläkarskräck, så som många av min generation gör efter en barndom med barnhatande sadistiska tandläkare på Folktandvården på 70-80 talet. Som om inte det vore nog så stötte jag på en sköterska som var så grym att min pappa till slut slet bort henne ifrån mig och anmälde henne. Resultatet av allt detta är att jag hittills fått sövas i narkos varenda gång jag tvingats göra något i munnen.

Och nu är det alltså dags igen!

 

tand1

Jag har i flera dagar känt att det är något som inte riktigt stämmer med en framtand i överkäken. Lite olika saker som har fått  mig att tro allt ifrån att den sitter lös till att jag tappat en flisa eller har ett hål. Idag kände jag att måttet var rågat. Jag törs inte gå med det längre eftersom jag är rädd för inflammation som kan leda till bra mycket värre saker än hål, så jag tog ett ordentligt tag i min egen krage och ringde och beställde tid. Och fick ett återbud redan i dag 14.15. *Ryyyyys*

Jag vet att dom förmodligen inte gör något annat än undersöker idag, (dom får inte göra mer heller för den delen) men detta innebär att jag troligtvis återigen har besök på Dagkirurgen framför mig.

Så där gick min trevliga dag åt skogen! Nu kan jag inte göra annat än att gå och oroa mig för det här.

Tänk om alla gamla ruggiga tandläkare från förr visste hur mycket dom förstörde för ungarna som dom härjade med då! Jag minns till och med vad min gamla tandläkare hette och hade jag fått tag i honom idag så skulle jag förmodligen tortera honom – precis som åbäket gjorde med mig när jag var 10 år typ.

 

tand2

 

Men idag valde jag i allafall att beställa tid hos en tandläkare som påstår sig vara inriktad på tandvårdsrädda och det är bara att hoppas på att dom är det också, så det inte bara är ett försäljningsknep. Men det märker jag så fort jag kommer dit. Det skulle inte bli den första otrevliga tandläkaren jag vandrade ut ifrån i såfall.

 

Nu ska jag hoppa in i duschen och förbereda mig för den här dagen. Hua!

Håll gärna en tumme för mig kvart över två.. 😉

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(7) kommentarer

 1. Dennis säger:

  Håller tummarna för dig syster.
  Lycka till:)
  Kram

 2. säger:

  Jag gillar inte heller tandläkaren! Hoppas det går bra för dig idag! Kram kram!

 3. säger:

  Lycka till idag. De är aldrig roligt att gå till tandläkaren, men som tur är så är det lite mer utvecklat nu än på ”din tid” 😉 Det går säkert jättebra. Dags att dra ner på sockret? (hytter med fingret) *s*

  Massa kramar

 4. säger:

  Jag förstår hur du känner, tandläkaren är absolut ingen favorit. Tummarna hålls för att allt går bra.

  Massor med kramar

 5. säger:

  shit vilken fin blogg du har,hur har du fått inspirationen ifrån:)? kram therese

 6. säger:

  Hallå vad händer? har du inte kommit hem än?
  Hur gick det hos tandläkaren? Fick du en klubba?
  kramar

 7. säger:

  Hej!

  Jag är också rädd för tandläkaren.
  Det är inte roligt alls.

  Roliga bilder du har här om elendet.
  Jag lånade en om det gick bra?
  Tar bort den annars.
  Naturligtvis fick du en länk hit.

  Lycka till / Bella

Kommentarer är stängda.