Allmänt

En strålande förmiddag!

bloggfoto121

 

God förmiddag på er!

 

I natt har jag verkligen fått sova. Bara en liten stunds vakenhet vid fyra-tiden då jag var uppe en stund, men i gengäld sov jag till halv 10 (!) idag. Jag gillar inte alls att sova så där länge egentligen, men när jag har haft såna här perioder utan sömn så måste jag bara inse att det är behovet som talar. Men nu hoppas jag att jag har kommit in i normala gängor igen.

 

Vi har ett strålande väder i dag också, och egentligen borde man ge sig ut nånstans i dag också. Men det blir lugnt idag, för Loxy är toktrött efter gårdagens friluftsliv.. 😉 Och själv har jag en hel del att göra hemma idag. Men några promenader blir det förstås, och när solen kommer till balkongen efter 14 så lär vi förflytta oss ut dit. 😀

 

Nu ska jag ta och ladda över fotona från igår till datorn och se vad det blev för något. De kommer upp lite senare här på bloggen.

Ha en kanondag alla och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Inga problem alls, jag visste inte ens att ni inte var hemma igår 🙂
    Många kramar

Kommentarer är stängda.