Allmänt

Bästa sällskapet… :-)

vackra-loxy21

Hej på er därute!

Då var det lördag igen. Inte världens roligaste väder kanske, men ingen snö i allafall. 🙂

Jag ligger fortfarande i soffan med min onda arm, det är enormt segdraget det här. Helt normalt säger läkaren, men jag tvivlar. Två veckor?! Jag vill vara frisk nu! Men det är bara att stå ut, ta det lugnt och låta inflammationen läka ut ordentligt, annars ligger jag snart här igen. Som tur är har jag världens bästa vovve som gör mig sällskap dygnet runt. 😀

Men över till något värre. Usch vad obehagligt med Herkuleskrachen uppe i norrland. Man kan ju inte låta bli att undra vad som egentligen hände, eftersom ingen av de fem hann skicka iväg en nödsignal, inte ens piloten. Det måste ju ha gått oerhört fort allting. Kanske det bästa dock… Men sorgligt är det hur som helst. För att inte tala om den fruktansvärda bussolyckan i Schweiz. I skuggan av allt detta känns en smärtande arm ganska ynklig. Det är väl kanske så man ska tänka – att det finns massor av människor som har det värre.

Nu väntar jag i allafall på min kära mor som ska komma hit och laga middagen idag. Håkan är på kurs och själv är jag inte kapabel att göra något sånt ännu. Så mamma lagar maten och gör oss såklart sällskap vid middagsbordet också. Det blir Lasangette idag, det var massor av år sedan jag åt det, men det är supergott tycker jag. 🙂

Hoppas ni får en kanonlördag där ute alla, och en fin kväll! På återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...