Naglar Skönhet & hälsa

Rosa Bandet-naglar och insamling!

rosabandetnaglar1

Hej hej därute alla!

Då var vi tillbaka hemma igen, lilleman och jag, efter en skön promenad i höstsolen. 🙂 Vi sprang på mamma och Elliot på vägen och fick sällskap en bit på vägen, men sedan fick vi gå hemåt för jag måste fixa i ordning nagelhörnan för nästa jobb.

Men jag satt och gjorde en grej i förrgår som jag tyckte kunde vara en både fin och bra grej, nämligen Rosa Bandet-naglar. 😀 Som de flesta säkert vet så är oktober Rosa Bandets månad, då man satsar extra på att samla in pengar till bröstcancerforskningen. Det finns massor av olika sätt att bidra till detta ändamål, allt ifrån att köpa årets Rosa band till att starta egna insamlingar. Själv köper jag bandet varje år, och försöker att bara köpa rosa produkter, alltså de olika saker som för oktober månad fått rosa färg och där en stor del av summan går till Rosa bandet. Det kan vara allt ifrån Wettex-trasor till tandkräm, överallt ser man dessa speciella produkter.

I år har jag en annan idé som jag hoppas kan ge lite pengar till forskningen, nämligen Rosa bandet-naglar. 🙂

rosabandetnaglar2

Jag kommer att erbjuda alla mina kunder och alla andra därute Rosa bandet på en eller flera naglar, antingen handmålat eller gjort i rhinestones – för 50:- och hela summan kommer jag att sätta in på min insamling på Rosa Bandet som ni hittar på denna länken. Vill ni inte ha något Rosa band på naglarna så får ni väldigt gärna bidra med den där 50-lappen ändå. 😉 Då kan ni antingen sätta in dem via Internetbanken eller kreditkort. Gå bara in på insamlingen så hittar ni beskrivning på hur ni ska gå till väga. Vill ni hellre skänka 50:- via SMS så skriver ni BESEGRA 5923 och skickar det till 72988. Skriv gärna ert namn efter siffrorna, annars går det lika bra att vara anonym.

Välkomna att beställa tid för Rosa Bandet-naglar! 🙂

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...