Allmänt

Min älskling – skeptisk provsmakare… ;-)

darling11

 

God eftermiddag på er därute!

 

Det börjar dra ihop sig till middag här hemma. Jag har experimenterat lite i vanlig ordning, så vi får väl se hur den här kycklinggrytan/ragun/röran smakar. *s* Stackars Håkan som alltid får vara försöksperson när min ”konstnärliga” ådra vaknar..haha! Men han är tacksam att laga mat till. 😀 Antingen tycker han om det. Eller också tycker han jättemycket om det! Trevligt det där… 😛

 

Dagen har varit full av hemmapyssel, så jag har varken hunnit fota eller vila – än i allafall. Jag får nog lägga det där med dagsljus på hyllan, för det är på kvällarna jag har mest tid över. Å andra sidan är det då jag är tröttast också, så då känner jag mig inte sådär väldigt hågad att sätta igång med några stora projekt.

Ikväll är det inte mycket att ha på tv så vi tänkte kika på nån dvd i stället. Det lutar åt Johan Falk-filmerna eller så blir det en Harry Potter-film om min kära bror är hemma så jag kan få tag i den. =)) Det är väl säkrast att sätta på filmen tidigt så man hinner se den innan John Blund kastar sömnpulver i ögonen på mig. Det börjar bli en något irriterande vana det där. Jag vill ju sitta uppe en stund på kvällen, mysa och koppla av och kanske titta på nån bra film. Men jag är som en övertrött unge, bara slocknar så fort jag sätter mig i soffan. *s*

 

Jaja, nu var det middag först och främst, så får jag väl se vad jag orkar med sen.

Ha en fortsatt fin eftermiddag alla, och en mysig kväll!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  Hallå där!
  Tackar som frågar, idag är första dagen jag är utan tabletter och muskeln verkar helt återställd 🙂 *glad* Så nu kan man sätta igång och planera att frisera någon hund i veckan *skratt* Jag tror min äldsta, Romeo börjar växa igen snart 😀 Måste rakas och klippas!

  Har ni fått en massa snö hos er också idag???

 2. säger:

  God kväll vännen,

  Hoppas att allt är bra med dig!! Har knappt hunnit med att läsa alla inlägg idag, så jag ska ta mig en liten lässtund här innan min tv kväll drar igång.

  Jag måste höra med dig, hur gör du för att skapa en oval vit ram runt ett foto som dessutom har en skugga bara på ena sidan.

  Massor av kramar

Kommentarer är stängda.