Allmänt

Egna tankar…

egna-tankar1

Hej på er därute!

Hua, idag har det varit en seg dag. Jag satt och jobbade med lite nya nageldesigner på förmiddagen men sen fick jag lägga mig och vila en stund efter min sömnlösa natt. Undra om grannen har en dold kamera här uppe hos oss, och ser när jag går och lägger mig? För av nån anledning verkar oväsendet nedifrån eskalera när jag intar horisonellt läge. Märkligt… *s*

Så resten av dagen har varit mycket stillsam. Men fram emot eftermiddagen när Håkan kom hem ifrån några vänner utanför stan, så började jag med middagen, och vid halvsex-tiden kom mamma hit som bestämt. Jag bjöd på ostfylld, helstekt fläskfil’e, Hasselbackspotatis och ratatuille. En riktigt god lördagsmiddag! 🙂

Nu har mamma och Pellispricken promenerat hem, förhoppningsvis mätta och belåtna båda två 🙂 och vi sitter här och slötittar på Polisskolan ”nånting”. *s* Har ingen riktig koll på vilken film i ordningen. Men jag väntar mer på att tiden ska gå och lite bättre filmer ska börja.

Hoppas ni haft en fin dag alla och får en mysig lördagskväll.
På återseende igen alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Mm, låter som en god middag. 🙂
    Kram

Kommentarer är stängda.