Inredning & design

Nya beslag till ommålade möblerna…

beslag1

Hej på er alla!

Usch, vilken trött dag jag har haft idag. Sov ju visserligen dåligt i natt, men brukar ändå inte vara såå trött redan dagen efter. Hur som helst så har jag valt att ta det lugnt hela eftermiddagen, så jag inte skulle riskera att få något problem med vare sig ep eller migrän.

Men ett litet tips ska jag ge er i allafall. Jag vet att många därute håller på med möbelmålning och smårenoveringar på hobbybasis, precis som jag gör. Och jag har ju precis målat om både en byrå, en sekretär och diverse andra möbler. Jag är inte helt klar med dem än, trots det senaste inköpet. Det sista som ska göras är text som ska handmålas på en av byrålådorna.

Det senaste jag gjort med dem är dock de nya beslagen, i stället för de vanliga träknapparna som satt där innan. Jag tyckte det blev superfint med dessa, de gjorde så mycket för hela utseendet på byrån. Jag har scannat nätet dag och natt efter snygga, inte allt för superdyra, knoppar och beslag, och lutade länge åt Lisbeth Dahls fina blomknoppar i porslin. Men så skulle jag ju ha väldigt många och summan rusade iväg. Då hittade jag dessa som jag blev riktigt förtjust i. I stället för runt 40:-/styck som jag skulle gett för LD-knopparna så kostade dessa 49:-/4pack. Superpris verkligen!

Är det någon annan som fastnar för dem så hittar ni dem på otippade Biltema! 😀 Finns både i webbutiken och i den fysiska butiken – här i Göteborg – där jag köpte mina beslag. 🙂

Nu ska jag fortsätta softa i soffan och bara ta det lugnt i dag och sen blir det lite mer att göra i morgon förhoppningsvis. 🙂 Ha en supermysig kväll alla och på återseende senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...