Allmänt

Mysig kväll på Borås nagelskola igår! :-)

oneyear21

***

God lördagsmorgon på er alla!

Idag får en gammal bild på mig och min goa instruktör och förebild Camilla illustrera morgonens inlägg. 🙂 Jag stack ifrån kameran i går kväll, och avskyr att fota med iphonen, så det blev inga foton.

Men jag var i allafall nere på Borås nagelskola igår kväll, där vi hade en jättemysig elevkväll. Som alltid massa trevliga tjejer att prata med, nyheter att dregla över och kul dekorationstips. Elevkvällarna är verkligen guld värda för den fina sammanhållningen som finns hos Camillas elever.

När jag kom hem blev det en alldeles för sen – och alldeles för god – fredagsmiddag, med resultatet att man gick och lade sig med öm mage. 😛 Idag har jag dessutom haft en del problem med hälsan på morgonen, men det känns lite bättre nu.

Håkan har precis åkt iväg för att köpa kedja. Japp, kedja på metervara om vi har tur att hitta det nånstans. Vi köpte nämligen en superfin takkrona på Borås Loppis igår och med tanke på att vi har snedtak och snorhögt till taket så måste vi köpa minst en meter extra upphängningskedja. Jag försökte ta en bild på kronan med det gick inget vidare så jag lånade bilden som säljaren lagt upp i annonsen.

***

krona

***

Lite mörk bild men man ser ju i allafall. Jag ska även köpa lampskärmar till den, det kommer passa perfekt över vardagsrumsbordet. 😀

Nu ska jag i allafall ta det lite lugnt i soffan och försöka hämta mig från morgonens hälsodipp.

Ha en superfin lördag alla och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...