Allmänt

Dagens Vill Ha – somrigt flexikoppel till vovven

finaflexin1

 

Dagens Vill Ha är de här fina flexikopplen som jag hittade på Spoiled Dog. Jag har ju bloggat om olika flexin tidigare, bland annat Flexi Glam och dess olika varianter som jag också tycker är helt sjukt söta! Men de här var verkligen bara så härligt somriga!

 

Jag skulle gärna ha alla tre här på bilden, men om jag skulle tvingas välja (vilket jag naturligtvis till min stora frustration måste…*s*), så skulle det bli det rosa förstås. Det skulle passa perfekt till Loxy’s alla rosa kläder, halsband och selar.

 

På Spoiled Dog finns kopplet i storlek S, som är tre meter långt och passar hundar upp till 12 kg, men kopplet finns även i M, som är fem meter långt och för hundar upp till 25 kg. Färgerna heter följande – Milano, London och Paris och kopplen kommer i en söt liten shoppingbag.

 

329:- får man ge för en sån här liten sötsak! 🙂

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. de där rosa skulle jag inte tacka nej till (ler)

  2. säger:

    Hej igen!

    Tack så mycket för ditt ”reklam inlägg”.
    Flexikopplen är jättesöta med sina vår/sommar motiv på.
    Det behövs verkligen lite uppiggande vår/sommar färger nu när man börjar tröttna lite på denna kalla vinter med mycket snö. Nu har ju Pinkaholics nya vår/sommar kollektion kommit ut också och där finns mycket gulligt. Från det ena till det andra…Jag hade gärna ställt upp som nagelmodell om jag hade kunnat. =)Ja, det tycker jag verkligen att du får ta tag i och vara med och tävla varje månad, för söta Loxys skull om inte annat. =)
    Ni är så välkomna att vara med i tävlingarna.
    Ha det så bra! Vi hörs!
    Kram Linda och vovvarna

Kommentarer är stängda.