Allmänt

Tidigt på benen idag…

loxymorgon16

 

God morgon på er därute alla!

 

Himmel, vilken irriterande natt det har varit! En halvtimme åt gången har jag halvslumrat och varenda gång jag har vaknat har jag varit hur pigg och klarvaken som helst, och övertygad om att jag sovit flera timmar. Klockvisarna har verkligen krupit fram sega som klister i natt! När jag kom upp vid sex-tiden gav jag upp. Så nu har jag varit på benen sen dess och jag kommer förmodligen vara toktrött runt lunch, men vad 17 ska man göra?! Vissa nätter önskar man verkligen att någon kunde komma och klubba ner en med ett bollträ eller nåt.

 

Jaja, nu är jag uppe i allafall, och första morgonkoppen är avklarad. Det är ju även disk och annat som jag brukar pyssla med på morgonen, så idag har jag morgonen på mig till andra saker. Jag tänkte att jag skulle fixa lite med alla foton som ligger huller om buller i datorn nu på morgonen, och sen ska jag laga den där svampstuvningen jag nämnde igår. Och efter det hoppas jag att posten har varit här med mitt paket från Melba så jag kan sätta mig i nagelhörnan ett tag.

Så ser min dag ut i stora drag. 😀

Hoppas ni får en fin torsdag därute och sköt om er, så återkommer jag lite senare!

Må så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Snövärk 🙁

Kommentarer är stängda.