Allmänt

En ny vecka…

morgonloxy6

 

God morgon på er alla!

 

Då var det en ny vecka, men fortfarande helg. Jag skulle behöva vardag nu faktiskt, av lite olika skäl men nu är det bara en dag kvar. Låter tråkigt, men det mesta är ju stängt under helger, till exempel veterinärmottagningar. Jag skulle behöva komma iväg med Loxy, inte  något akut men ändå. Och när jag ringde och pratade med Blå Stjärnan i helgen så skulle bara själva besöket kosta mig 2000:- i jouravgift + kostnaden för vad de nu skulle göra. Som sagt – det är inget akut så jag sparar mina pengar.

 

Nu har jag fått sova som en sten nästan hela dagen i går och hela natten, så nu borde jag ju vara utvilad. Men jag kan ge mig 17 på att jag kommer vara toktrött vid 12-tiden igen. Det tar ett tag innan man kommer i kapp sig efter en sån här sömnlöshetsperiod. Idag tänkte jag dock sätta mig i nagelhörnan en stund. Det har inte blivit mycket gjort där den sista tiden på grund av alla förberedelser inför påsk, bakning och så vidare. Så idag ska jag hitta på nåt nytt där. Jag lägger upp foton på mina påsknaglar lite senare. 😀

 

Men nu ska jag först av allt dricka upp mitt morgonkaffe, vänta in Håkan som borde vara hemma när som helst och vänta på att lilleman ska vakna. 😛

 

Ha en jättefin dag alla, och på återseende! ’

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Hej Indra o Loxy!
    Ni är lika söta som vanligt ser jag… :o) Vill tacka så mycket för de fina orden i inlägget med Leo i brandmannens famn (såg det inte förrän nu, dumma mig), blev faktiskt lite tårögd! Så fint av dig.

    Veterinärkostnader slipper man ju mer än gärna, och jag tror Loxy tycker desamma! :o) Hoppas ni haft en trevlig påsk med allt vad de innebär!

    Kramar från Leo & Lea

Kommentarer är stängda.