Allmänt

Kycklingfajitas till middag!

kycklingfajitas1

God kväll på er!

Hoppas dagen varit bra?
Jag drabbades av jordens panik tidigare, precis när lilleman och jag hade varit ute på en tur och skulle lägga oss och vila lite. Då slår det mig som ett knytnävslag att jag glömt att hämta Elliot nere hos mamma. Hon hade två olika läkartider på sjukhuset idag och igår kväll messade hon mig och frågade om jag kunde hämta Pellisen så han slapp vara ensam så länge.
Usch och fy och hemska, hemska mig!! HUR kunde jag glömma att hämta Pellispricken i tid?? Nu gick det som tur var ingen nöd på honom än, han hade bara varit ensam några få timmar. Men jag rusade förstås ner och hämtade upp honom direkt och han var lika tokglad som alltid. Lilla gosepudel! 🙂 Lite drygt 45 minuter senare messade mamma och talade om att hon var hemma. *s* Jaja, en stund var han ju här i allafall. Men jag måste verkligen börja använda mitt påminnelselarm på mobilen. Speciellt när jag har varit dålig för då är minnet verkligen urkasst!

Jaha, nu var det ju inte det jag skulle skriva om egentligen utan om mat, närmare bestämt kycklingfajitas. 😀 Idag hade vi supergoda laxfileer till middag men igår däremot så åt vi denna goda rätt. Hur enkel som helst och som synes – snarlik tacos – men som en variation till köttfärsen så valde jag kyckling i stället. Jag strimlade några kycklingfileer i små, små strimlor och stekte dem i lite smör, aningens vatten och en påse tacokryddor. När kycklingen var genomstekt så hällde jag på en burk krossade tomater och lät sedan detta stå och puttra några minuter på medelvärme.

Sedan var det bara att fylla tortillabröden med kycklingen, valfria grönsaker och kalla såser. Det här var som sagt verkligen en suveränt god ersättning för tacofärsen ifall man vill prova något annat. 😀

Men nu ska jag lägga mig på soffan och softa lite eftersom det inte blev någon vila idag på grund av panik över min glömska. *s* Ikväll blir det kriminalkväll på tv om det inte är något annat kul, jag har inte hunnit kika än. CSI vet jag dock när det är utan tv-tablå. 😉

Ha nu en riktigt mysig kväll alla och på återseende!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Så gott det ser ut!

Kommentarer är stängda.