Allmänt

Foton på mina älskade tulpaner! :-D

tulip3

 

Jag är så förälskad i mina underbara tulpaner som jag fick av Ulle och Virre i går! 😀

 

Det är en helt underbar bukett i två olika nyanser, den ena i mörkt rosa – nästan lite cyklamen – och den andra går åt det rosa/klarröda hållet. Varenda gång jag går förbi köksbordet och ser dem så blir jag så där varmt lycklig i hela kroppen! 😀 Åhh, vad jag älskar blommor! Och det här med tulpaner när det börjar dra mot vår, det är helt klart något speciellt.

 

Idag tog jag fram kameran och tog lite kort med mina olika objektiv. Om inte annat så behövde jag en ny bakgrundsbild på skrivbordet. 😉 Men här kommer i allafall ett gäng av dagens fotoskörd. De är förstås snarlika men jag älskade dem nästan allihopa och kan man egentligen få för mycket glada färger och blommor nu på senvintern? 😛

 

tulip1

 

tulip2

 

tulip5

 

tulip6

 

tulip7

 

 

Tack än en gång (ett himla tjat..haha) goaste Ulle och Virre för tulpanerna! 😀

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

  1. Eli säger:

    ramlar in på din blogg då och då – grattis till bröllopet! 🙂 måste kännas jättekul.

    inte för att låta fräck men får man fråga, med tanke på att du är sjukpensionär, hur kan du gå en utbildning till nagelteknolog?

  2. Cherlindrea säger:

    Eli: Hej hej och tack så mycket! Ja, det känns verkligen jätteroligt! 😀
    Ja, nagelutbildningen är privat och dessutom upplagd som intensivkurs på nio dagar, uppdelad på 2 dagar/veckan. Jag betalar utbildningen själv och med tanke på upplägget så hoppas jag att jag klarar av hela kursen. Jag kommer ju aldrig kunna jobba heltid med detta men även sjukpensionärer får jobba och tjäna en viss summa per år. För min del handlar det om sysselsättning några timmar i veckan. Vad det något sådant du undrade över eller funderade du på nåt annat?

    Ha en fin kväll//Indra

  3. Eli säger:

    tack för svaret 🙂 ja ok, min tanke var att sjukpensionär blir man om man aldrig kan jobba igen alls och då inte kan få inkomst av nåt jobb. men då förstår jag lite mer hehe. låter ju jättekul, lär gå bra, du är ju så duktig med naglar!

  4. Cherlindrea säger:

    Eli: Tack så mycket! 🙂 Ja, jag förstår att man kan reagera på det här. Men sjukpensionär – eller sjukpenning som det ju heter idag – kan man även häva, helt eller delvis, om man skulle bli bättre. Det är inte något absolut om man säger så. Men hur gärna jag än skulle vilja jobba på en nagelsalong eller liknande så får jag inse att det inte funkar för min del. Men som sagt, jag hoppas kunna ha det som sysselsättning några timmar i veckan i allafall. 🙂

Kommentarer är stängda.