Allmänt

Mysig fikakväll…

fikakvall1

God kväll på er alla!

 

Har ni haft en fin dag? Det har ju varit ett helt fantastiskt väder idag! Himlen var fullkomligt molnfri och knallblå när vi var ute tidigare idag, och över en sjö som vi åkte förbi låg det dimma som ett lock över ytan. Jag var frustrerad över att jag glömt ta med mig kameran.

 

Vi har precis ätit middag och till min min glädje så lyckades jag faktiskt med mitt första försök att göra Porterstek. 😀 Trots att jag fick ta till lite egna lösningar för att jag saknade ett  par saker så blev det ändå riktigt bra. =)) Det är sista dagen min kära svärmor är här hos oss, i morgon flyger hon hem till Norrland igen. Så jag ville gärna bjuda på något speciellt ikväll och då blev det Veronicas supergoda recept på Porterstek. 🙂

Nu sitter vi och dricker lite kaffe och mumsar på kakor och jag har lovat mig själv att när vi blir ensamma igen så är det slut på det här kakfrosseriet! En liten kaka till fikat ibland kanske, men absolut inte dessa mängder som man har dukat upp under den sista veckan. Jisses, jag kommer rulla fram om bara nån månad om jag fortsätter så här. 😛

Hur som helst, ikväll blir det en lugn kväll i tv-soffan, förhoppningsvis en inte alltför sen sådan, och så får vi se om det blir någon tur nånstans i morgon innan det är dags att fara till Landvetter.

 

Ha en jättemysig kväll alla, och sov så gott när det blir dags.

På återseende i  morgon bitti igen!

 

wee01c

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. säger:

    Söt servis! Jag har också haft det bra idag :), vilodag hos frisören så har inte varit utomhus så mycket dock. Jag blir också irriterad när jag glömmer kamran, men har den nästan alltid i handväskan! 🙂

  2. porterstek är mums!

  3. säger:

    Men så himla mysigt med fika 🙂
    Vad händer idag hos dig då? kram

Kommentarer är stängda.