Allmänt

Ännu en dag i Knalleland!

knalle1

 

Hej hej därute alla!

 

Det blev en jättefin dag idag också, klart och med strålande sol även om det är kallt.

Vi kom iväg till Knalleland idag och efter en snabbtur in på Hemtex i Knallerian där jag köpte mina nya toksnygga gardiner, så åkte vi över till ”andra sidan” och kikade runt på Rusta och Ö&B. Dock hann jag inte in till Media Markt idag men nu såg jag ju att det var lika bra. 😀 Kompisen som jobbar där och som jag gärna hade velat träffa är ledig idag men förhoppningsvis finns hon där i morgon. 😉

 

knalle2

 

På både Rusta och Ö&B hittade man mängder med julsaker, något som jag kanske tycker är lite i tidigaste laget. Visserligen vill ju många börja sin julpyntning till 1:a advent och då gäller det ju att butikerna varit ute i tid. Men trots att jag såg massor av fina julsaker som jag gärna skulle haft, så kände jag mig inte direkt hågad att shoppa såna saker än. På Rusta hittade jag bland annat några sjukt söta julgrans”kulor”, dels i form av rosa hjärtan, dels som urgulliga cupcakes! 😀 Dessutom hittade jag en annan sak som jag funderar på att köpa mig, nämligen en liten bänkradio till köket. Runt 120:- kostar de, både på Rusta och Ö&B.

 

knalle3

 

Håkan är inte road av att gå i butiker..hehe! 😛 Men idag gjorde han en uppoffring och följde med oss. *s*

 

knalle4

 

När jag smet in på Willy´s för att köpa ägg så såg jag dessa helt underbart fina rosa (?) julstjärnorna! Såna har jag aldrig sett förr men jag blev ju helt förälskad förstås. 😛 Julstjärnor har jag dock inte köpt på många år, jag är alldeles för rädd för att någon av djuren ska gå och tugga på dessa giftiga blommor.

 

knalle5

 

En sväng in på MyOne för att köpa hundmat hann vi också med, och där ramlade jag över dessa ursnygga flexikoppel. Retligt nog var dom så himla stora, jag vill ju ha de små – för minivovvar eller katter. Men snygga var dom – speciellt det till höger på nedre bilden med paisleymönster.

 

Vi shoppade ju lite idag också förstås, men inga större saker och inga större mängder. Kommer däremot att lägga upp bilder senare, när jag har fått upp de nya gardinerna. Jag tror att dom kommer att bli riktigt snygga här hemma.

Men nu ska jag göra i ordning lite fika innan svärmor ska åka till flygplatsen.

 Ha en fortsatt fin dag alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. rosa julrosor måste du nog ha:)

  2. säger:

    Nej va coolt, rosa julstjärnor!! 🙂

  3. Veronika säger:

    Det går inte få för mycket julsaker! 😀 Presentknallen har faktiskt en hel del fina (och billiga) julprydnader detta året. 🙂

Kommentarer är stängda.