Allmänt

Kall morgonpromenad..

 

prommis2

 

Hua! Jag saknar sommaren!

 

God morgon på er alla! 🙂 Åter igen har vi en riktigt kall morgon med minusgrader, och än ser det inte särskilt ljust ut inför dagen. Ingen sol och himlen är jämngrå. Jag längtar verkligen efter de varma, ljusa sommarmornarna när man gick i tystnaden och stillheten med lilleman genom området. *suck* Jaja, vintern har sin tjusning också förstås, särskilt när det är dags att pynta upp med massa ljus och glitter. 😀

 

Idag ska jag stryka och sätta upp mina nya gardiner, och sen skulle jag behöva ta  mig en tur iväg till butiken. Dessutom ska vi på husvisning i eftermiddag. 🙂 Det ska bli mer än spännande måste jag säga. Berättar mer om det beroende på vad som händer framöver. 😉

 

Men nu ska jag först och främst ta itu med gårdagens disk som jag bara inte orkade med igår.

Ha en jättefin dag därute alla och på återseende senare!

 

sommerfugl007

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. brrr!

Kommentarer är stängda.