Allmänt

Det blev storhandling idag..

stor1

 

Hej på er därute!

 

Har dagen varit bra trots kylan? 🙂 Det snöade faktiskt till och med här hos oss ett tag men det var bara små tunna korn som flög omkring i luften. Jag bestämde mig för att åka och storhandla i dag och när jag kom ut från affären så hade det upphört. Jag tyckte till och med att det kändes en liten aning mildare i luften ett tag. Men nu är det minusgrader igen.

 

Som sagt så åkte jag och storhandlade och ja.. nåt mer har jag inte hunnit med idag – än i allafall. Förutom själva tiden i affären så har det väl tagit mig ca 1 1/2 timme att packa upp, packa in och portionsfrysa storförpackade saker så jag blev klar precis nyss. Nu ska jag ta mig en kopp te och varva ner lite och sen är det dags för oss att ge oss iväg igen. Till husvisningen den här gången. 😀 Det ska bli mer än spännande. =))

 

Mina gardiner har jag inte fått upp än men jag hittade en duk idag på Maxi som jag ångrar djupt att jag inte köpte. Måste nog tillbaka i morgon och hugga en sån. Det var en stor duk till köksbordet i nästan samma fushiafärg som gardinerna, kanske en liten aning ljusare bara. Det hade bundit ihop rummet jättebra tror jag, med tanke på att jag har vitt överallt förövrigt. Får se hur det ser ut när gardinerna är på plats men det lutar starkt åt en sån duk helt klart. 🙂

 

Nehepp, nu ska jag dricka mitt te och surfa runt lite och kolla vad alla haft för sig idag. Ska testa ett nytt te också som jag hört ska vara tokgott. Återkommer med en recenssion senare. 😛

 

Ha en fortsatt fin eftermiddag alla!

 

misc02r1

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...