Allmänt

Litet Saphira-potpurri… :-)

vackra-saphira1

Hej hej alla!


Det blev en riktigt skön dag idag, även om det inte är speciellt varmt. Eller ja, allt är ju relativt..hehe! Men det är ingen stekhet värme i allafall. 😛

Jag var bara tvungen att lägga upp den här bilden på min söta systerdotter Saphira som mamma Nikki har tagit på henne. Hon börjar bli så stor lilla tjejen. 😀 Det går alldeles för fort. Jag fattar knappt att den där bebistiden är över, när man njöt av att sitta och mata henne med flaskan och möta den där goa blicken när hon tittade upp på en. =))


sap3


Helt otroligt! 😀 Lilla Saphirabebisen!

Bara för det så kunde jag inte låta bli att titta lite bland alla foton från hennes bebistid, det första här nedan tog jag när hon bara var ca en kvart gammal. 😀


sap2


sap1


sap6


Söta unge med allt sitt mörka hår redan som nyfödd. 😀

Numera är hon som sagt var ingen bebis längre och har sin egen ”bebis” att gosa med. 😉


sap7


sap8


Mamma Nikki’s stora tjej! 😀


Det är verkligen helt sjukt hur fort det går när dom växer upp. Och trots att man är medveten om det och lovar sig själv att ta vara på tiden, så känns det ändå som att det gått alldeles för fort. Det är likadant med dem allihopa. Jag kan inte fatta att jag har så stora syskonbarn som jag har.


Jaja, nu har jag varit nostalgisk en stund, nu ska jag ägna mig åt lite annat, som en Loxypromenad till exempel. 😀

Ha en fortsatt skön dag alla, och på återseende lite senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Jösses vilken skillnad! Det är nästan skrämmande =O
    Puss

Kommentarer är stängda.