Allmänt

Mammas överraskningskalas! :-)

mammas0

Hej hej alla!

Hoppas ni haft en fin dag i solen. 😀 Själv har jag precis kommit hem ifrån mammas överraskningskalas som vi syskon med respektive fixat ihop. Vår ena syster saknades dock, men de bor så långt bort och har dessutom en gård med djur som inte går att lämna när och hur som helst, så det är inte lika lätt för dem att bara åka i väg så här.

Jag skulle egentligen ha gjort födelsedagstårtan idag, men jag vaknade med hemskemigrän i morse så jag kom inte ens upp ur sängen förrän strax efter 12, och klockan 13 skulle vi alla samlas hos mamma. Så min syster Nicole fick åka iväg och köpa en tårta i stället och det var inte helt fel det heller. 🙂 En supergod fruktmoussetårta från Café Lulu´s här i Borås.

I present från oss alla fick hon resten av en servis som hon påbörjat med koppar och fat tidigare. En jättesöt vit servis med ”spetskant” som vi självklart invigde till tårtan och kaffet idag. 😀 Här kommer lite foton från dagen, mestadels på den enda ongen som var med – Saphira – eftersom hon var den som hördes och syntes – och kändes – mest under tiden vi var där. 😛

***

mammas113

***

Samlade i köket när vi kom. 🙂

***

mammas23

***

Delar av kaffeservisen! 🙂

***

mammas33

***

Vid fikabordet! 🙂

***

mammas44

***

Fina och goda tårtan!

***

mammas53

***

Tokiga Saphira trakasserar morbror Dennis.. 😛

***

mammas63

***

Och sist ut – ett litet potpurri på tokiga ungen som poserar framför kameran.. 😛

***

Nu har jag som sagt kommit tillbaka hem till vår lugna tysta lägenhet. *s* Eftersom jag började dagen med migrän så kan jag inte påstå att allt gap och oväsen (ja, en enda unge kan låta så mycket..hehe!) gjorde min huvudvärk så där väldigt mycket bättre precis. Men det är ändå såå värt det! Jag kan inte låta bli att skratta när jag tänker på den galna ungen. Haha!

Men nu ska jag lägga mig i soffan och få mig lite vila tänkte jag, så jag inte riskerar att få tillbaka eländet från i morse. Ha en fortsatt fin dag alla!

På återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...