Allmänt

God måndagsmorgon alla..

loxymorgon3

 

Ja, då var det en ny vecka igen. Jag tycker det känns som det är måndag typ var tredje dag eller nåt… *s* Veckorna – för att inte tala om helgerna – går så himla fort! Men den här helgen har varit otroligt intensiv och jag har haft fullt upp hela tiden så det känns i allafall inte som om den bara har försvunnit som det kan göra ibland. Jag skulle inte ha kunnat klämma in mer. 😀

 

Idag strålar solen från en molnfri himmel men det är bara lite drygt 6,5+ ute, så det är ingen värmebölja direkt. Men igår var det verkligen riktigt kallt och isigt i vinden, så jag hoppas det blir lite mildare idag. Förhoppningsvis kanske vi kan komma iväg till en handelsträdgård idag, det beror lite på hur dagen ser ut. Håkan har inte vaknat än, men jag låter honom faktiskt sova vidare för han var helt slut hela dagen igår. Han kan behöva sova ut idag.
En sak som jag i allafall bara måste göra idag är att plantera om de där förbaskade kryddväxterna som jag har tjatat om i typ tre dagar nu. *skratt* Det har kommit annat i mellan precis hela tiden, men det måste verkligen göras nu om dom ska klara sig. Men jag kom i allafall halvvägs igår. Under tiden som kakorna stod i ugnen så knåpade jag ihop små kryddskyltar till krukorna, av tunna trägrillspett och tillklippta lappar i ett lite kraftigare vackert papper (egentligen brevpapper..hehe) som jag skrev kryddväxternas namn på och ska sticka ner i krukorna. Jag är inte riktigt så bra på kryddväxter än att jag med all säkerhet kan se skillnad på alla olika sorter, så jag tyckte det kunde vara en bra idé. Det kan ju vara lite kul att veta vad det är man använder i matlagningen istället för att bara riva åt sig en hög med kvistar. 😛

 

***

 

Så kryddorna står först på Att-göra listan idag, och sen får vi se om det blir någon tur iväg. Annars har jag fyra meter tyg här, nyss hemkommet ifrån Jotex, som jag ska sy soffkuddar av så jag har nog att göra ändå. 😀

 

Hoppas ni får en fin dag alla! Nu ska jag ta mig en kopp kaffe till. =))

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...