Allmänt Personligt

Lite nattaprat…

storm11

 

Det börjar ljusna ute… klockan är snart halv fem.

Det är helt ofattbart! Jag trodde förstås att jag skulle sova som en sten i natt efter den här bakdagen, så trött som jag var. Och visst brann jag av – så fort jag lade huvudet på kudden. Men efter nån timme var jag klarvaken igen, och så har jag hållt på sen dess.. en timmes sömn, en timme vaken.

 

Det tokblåser ute! Över 8 s/m säger SMHI. Jag tycker det känns som 43 eller nåt när jag går ute på balkongen.. Det var ju en himla tur att jag plockade ner alla lösa saker från bordet i går kväll, annars hade det nog varit livat där ute nu. Stolarna verkar ha levt ett eget liv under natten, för dom står definitivt inte där dom stod när jag såg dem senast. *s*

 

Men jag läste på aftonbladet.se att SMHI varnat för hård vind, så det kom ju inte som någon överraskning precis. Det ska tydligen blåsa i stora delar av landet idag, och på vissa ställen upp till rena orkanstyrkorna på 21-23 m/s i vindbyarna.

 

I Pingst ska det däremot bli kanonväder om man ska tro väderleksrapporten. 😀 Sol och ända upp till 25 grader varmt!

Jaja, den som lever får väl se… 😉

 

cutecolorsplantflower41

 

Nu ska jag i allafall göra ett försök till att få mig lite sömn. Det känns inte alldeles kul att kliva upp strax över fyra om man inte måste liksom… *s*

Hoppas ni sover gott därute. 🙂 Ses i morgon bitti!

 

 

 

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. SVAR: hej! Nej, det gör absolut inget att du inte kommenterar inne på min blogg. Vet att du läser mina kommentarer som jag ger här. Hoppas du nu får det lite lugnare kring dig och slipper ha så mycket å göra. Vet ju hur det känns, för jag hade ju lite mycket att göra nu innan jag tar studenten. Men igår hade jag min sista skoldag innan studenten, så nu har jag det lugnare i alla fall. Så du ska absolut inte ha dåligt samvete!

    Ha en underbar dag, kram

  2. säger:

    åhhh jag blir så hungrig av att läsa din blogg 😀

    Visst är rolig med vovvarna, den lyfter upp min dag. Det är så rolig att umgås med nån annans hund, och upptäcka deras personlighet hihi

Kommentarer är stängda.