Allmänt Inredning & design Inredningsprylar

En storhandlardag! :-)

candle1

***

God kväll ute i stugorna alla!

Då var den här dagen också så gott som slut. Jag har haft min mor här hela dagen, dels som sällskap men även som hundvakt när jag var iväg och storhandlade. Det blev alltså stormarknaden idag, och jag hade sån tur att jag fick skjuts hem av syrrans kille. Egentligen hade jag tänkt ringa taxi, men när jag såg den fulla kundvagnen så kändes det en smula pinsamt. 😛

Storhandlingen tog väl i vanlig ordning sisådär en 3-4 timmar, och uppackningen efteråt ungefär 2 timmar till. *s* Så det är verkligen ett heldagsjobb för mig att handla. Hehe! Jag är helt slut efteråt och kan inte påstå att det är mitt absoluta favoritgöra precis.

Men en rolig sak är dock att man ibland hittar något roligt, nåt som inte är mat. 😉 Och idag blev det dessa söta ljuslyktorna från Sagaform – designade av Björk-Forth. Ett paket med två stycken lyktor kostade ynkliga 129:-, ett klipp för dessa sötisar! Dom är tokfina på vardagsrumsbordet här i kväll. 🙂

***

tea11

***

När jag kommit hem med alla varor, packat upp och delat upp alla storförpackningar i lagom stora portioner så gjorde mamma och jag i ordning kvällsmat. Och då passade vi såklart på att prova mitt nya te – Rooibos Creme of Desert. Bara namnet är ju frestande. 😛 Och téet var riktigt gott! Det smakar…kryddigt, jag kan inte riktigt identifiera smaken men den påminner mig om något. En varm, hemtrevlig smak och doft. Däremot är teét väldigt finsmuligt, så min nya söta tesil i form av en jordgubbe i silikon är helt värdelös till detta. Allt te gick igenom hålen på silen så man fick ändå sila om det efteråt. Det är den stora nackdelen med lösviktste tycker jag.

***

marabou-vit1

***

Sist men inte minst – jag är världens lyckligaste människa! *skratt* För säkert två år sedan så kom Marabou ut med en limited edition i form av en vit chokladkaka som hette ”Vintervit”. Den fanns i några få veckor och försvann sedan, och efter det har jag letat ihjäl mig efter den. Nu har alltså Marabou släppt sin nyhet – Vit choklad! 😀 Åhh, jag är helt lyrisk!! Jag köpte tre stycken stora kakor direkt jag såg dem idag. Haha!

Men jag har faktiskt inte smakat på den än, tro det eller ej. *s* Min käre make är inte hemma än, och han ska definitivt få vara med om premiärsmaket av denna nyhet. Han älskar vit choklad lika mycket som jag, om inte ännu mer. 🙂

Nu ska jag i allafall slöa en liten stund till framför tv’n och sen är det nattidags för min del. Ha en fortsatt fin kväll alla och på återseende i morgon igen!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...