Allmänt

Välkomna hem till gamla Svedala igen! ;-)

pict1499

 

Min ena lillasyster och hennes familj är snart hemma. Äntligen! 😀

För även om det samtidigt innebär att jag måste lämna tillbaka Boss så ska det bli så roligt att ha dom tillbaka i stan igen. Boss försvinner ju inte liksom..även om det kommer bli så tomt efter honom. På morgonen när man får världens gladaste morgonhälsning. På kvällen när han kryper ner under täcket och slänger sig på rygg för att bli kliad på magen. 🙂 Och hela dagarna när han kilar omkring här hemma och bara förgyller tillvaron för oss. Som sagt var – det är tur att han tillhör min syster så att jag får träffa honom ofta ändå. =))

 

Och nu är dom alltså på väg hem till Sverige. Jag skulle tro att dom är på båten nu. Fram emot 17-tiden trodde Nicole att dom skulle vara hemma i allafall. Och tillsammans med Nicole och Cico kommer förstås den här lilla damen…

 

saphira-i-nytt1

 

Sötaste Saphira i sina nya kläder. 😀 Och tillsammans med henne kommer också…

 

saphiras-horse1

 

…hennes nya kompis. 😛

 

Det ska verkligen bli jättekul att höra allt dom har haft för sig de här tre veckorna. 🙂 Det är tur att Nicole bloggar så man har kunnat hålla lite koll på vad dom pysslar med, men det är förstås bara en bråkdel  av vad dom gjort som står där.

Jag ser verkligen fram emot att träffa dom i morgon. Om dom inte dyker upp redan i dag förstås, det vet man aldrig. *s* Tanken är att dom ska få packa upp och komma till rätta först idag, och sen hämta Boss i morgon, men med tanke på hur Nicole har toklängtat efter sin lilla vovve, så skulle det inte förvåna mig om dom är här redan i kväll. 😉 Och även om jag gärna skulle haft Boss en natt till, så förstår jag henne fullkomligt!

 

Vi får väl se hur det blir. Nu ska jag i allafall fortsätta med mitt här. Och det är bara inramning som gäller idag. 😛

Det kanske blir klart till och med…. *s*

 

Och till sist;

welcome-d1

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...