Allmänt

Loxy bebis!

babyloxy1

Ikväll lagar Håkan middagen som vi tänkte äta framför tv’n eftersom klockan är såpass mycket. Det är en hel del som vi har lust att se där ikväll, bland annat kommer vi att kika på Galan för Världens Barn och sen får vi se vad det blir efteråt. Men fram tills att maten blir klar tänkte jag lägga in några foton på lilleman som togs när vi var och hälsade på honom första gången. Han var 5 veckor gammal och vi blev totalt förälskade, både Håkan och jag. Det var en fullkomlig pärs att åka hem alla dessa 35 milen igen utan honom. Men 3 veckor senare var vi där igen och hämtade honom. Här är dock fotona från första besöket. Tänk att han var så himla liten. smiley

Han somnade i min hand till slut. smiley Jag hade helt klart påtagliga problem att lämna honom där och åka hem igen. *s* När jag tittar på honom nu, så kan jag inte fatta att han var så himla liten. Jag hade ju honom till och med i morgonrocksfickan på morgonen när jag fått hem honom. smiley Och nästan helt vit var han, den färgen har ju förändrats mycket sen dess. Nu är han mer crémefärgad. Mitt lilla hjärta – tänk att han fyller 4 i februari?! Tiden går så himla fort!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...