Allmänt

På väg till nagelskolan…

box1

 

God eftermiddag på er alla!

 

Vilken himla livad dag det har varit..inte! *s* Snön har verkligen vräkt ner här uppe hos oss och vi har nästan 1 dec snö ute på gården. Nu regnar det dock, så man hoppas ju att det ska försvinna lika fort som det kom.

 

Hur som helst – mitt hjärta har fixat i ordning min gamla beautybox som jag köpte för säkert 20 år sedan. 😛 Men jag upptäckte att den var perfekt för ändamålet – att bära mina nagelprodukter fram och tillbaka till skolan. Mycket bättre än en verktygslåda som jag först tänkt mig. Så Håkan har tagit bort all gammal tyginredning, skruvat, fixat och grejat och sedan tokskurat den. 😀 Så nu har jag en jättebra beautybox igen. Snacka om att det måste vara bra kvalitet i de här. Jag har trots allt använt den här ganska mycket.

 

Nu ska jag snart iväg i allafall och det ska bli mer än spännande idag. Nagelbygge på modell och sen ska vi fixa utväxten på naglarna som vi byggde förra veckan.

Jag ska försöka få till lite fler foton ikväll, men det hänger på om jag hinner. Får se om jag orkar blogga ikväll när jag kommer hem också. Jag brukar vara ganska slut efter fyra intensiva timmar.

Men ni får ha en jättefin kväll alla, och ”ses” vi inte ikväll så på återseende i morgon bitti. 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Ser ut som en bra box att ha din rosa moppe? ha kul!

Kommentarer är stängda.