Allmänt

God morgon ute i toksnöandet!

gula-tulpaner2

 

Hej på er alla!

 

Jag får väl försöka lysa upp dagen med mina underbara gula tulpaner som jag fick av hjärtat i förrgår. 😀 För ute är det inte speciellt ljust precis. Jisses, vad det snöar! Det är ju helt galet! Men nu kom Håkan hem ifrån Såtenäs och berättar att det bara är uppe hos oss det snöar, inte nån annanstans på vägen hit. Nere i Knalleland finns det ingen snö på parkeringen, men hos oss ligger det ett flera centimeter tjockt snötäcke på parkeringarna. Lustigt…

 

Jaja, det är bara att hoppas på bättre väder fram emot helgen.  Idag ska jag i allafall ta det lite lugnt på dagen och inte trötta ut mig för mycket, så jag fixar kvällen på nagelskolan. Jag kände att jag var ganska trött när jag vaknade i morse. Det är klart att det känns när man suttit till 22 på kvällen och byggt naglar. *s* Men roligt var det så jag hade inte velat låta bli. 😀 Ikväll ska jag till skolan som sagt, och då ska vi bygga på modeller plus att vi ska fylla på våra egna naglar som vi byggde förra veckan. Kan ju vara bra att lära sig det idag så jag kan fixa Lottas naglar sen när dom vuxit ut en bit.

 

gula-tulpaner1

 

Men nu ska jag umgås med min hemkommande man och ta en kopp kaffe till innan jag tar hand om gårdagens disk som jag såklart inte orkade med då. 😉

 

Ha en jättefin dag alla och bit ihop – våren kommer snart! 😀

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Här snöade igår, men nu regnar det..

Kommentarer är stängda.