Allmänt

Sol och knallblå himmel igen! :-)

loxymorgon751

 

God morgon på er alla! 😀

 

Då vaknade man återigen till en knallblå himmel och sol – helt underbart! 😀 Än så länge är det inte knallvarmt men graderna stiger sakta men säkert, så förhoppningsvis blir det en fin dag. =))

Jag har sovit som en kratta i natt igen, och första delen av natten höll jag på att bli tokig. Det festades till hos grannen i går kväll, och jag misstänkte nästan vad som komma skulle. Och mycket riktigt – halv ett i natt kom dom hem igen och drämde i dörrar så huset skakade, dunkade och höll på inne i sin lägenhet. Jag vet inte hur många gånger som jag hade lyckats slumra till för att vakna med ett ryck när det small i en dörr eller liknande. *suck* Stackars andra grannar som skulle upp och jobba i morse. Dom var nog inte speciellt utvilade, misstänker jag. Jaja, det där är ju standard i det här huset så man borde ju knappt reagera längre.

 

Idag ska jag i allafall ner till stan en sväng i lite ärenden. Loxyliten får vara hos mamsen och Pellisen under tiden, så slipper han följa med i fall det blir varmt idag. Jag ska försöka komma iväg så tidigt som möjligt så jag har det avklarat och kan komma hem igen, för det är inte i stan jag vill vara idag om vädret äntligen blir sommarvarmt igen.

Så nu ska jag dricka upp mitt morgonkaffe och sen är det dags att börja göra sig i ordning.

Ha en jättefin fredag alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...