Allmänt

Risgrynsgröt till kvällsmat…

risgrynsgrot11

 

Hej hej därute i den ljusa kvällen alla!

 

Nu har jag fått vila en stund efter en lång och fullspäckad dag. Vi är inte klara med allt än, men det är en dag i morgon också. 🙂 För min del i allafall. Hjärtat jobbar i morgon så jag får hitta på nåt på egen hand att fixa till. 😛 Till Håkans stora fasa! Haha! Han litar inte på mig när det gäller ”att fixa till saker”. *s* Det kan till exempel innebära en skruv som bankas in med hjälp av en stekpanna i stället för spiken och hammaren. Hehe! Man tager vad man haver som Cajsa Warg sa. 😀

Men nej då, jag ska inte ge mig på nåt sånt utan ägna mig åt mina avdelningar i morgon. Bakning bland annat. Och så ska jag göra ett gäng små kyckling- och broccolipajer tänkte jag, perfekta att ta fram ur frysen vid behov. Tidigare idag bestod middagen av egengjorda grillade hamburgare på grillen ute på balkongen och med en massa goda tillbehör till. Sååå himla gott! Men eftersom det blev en ovanligt tidig middag för vår del, så ska jag göra i ordning lite risgrynsgröt med kanel till kvällsmat. 😀 Eller Ris à lá Malta kanske… 😉 Vi får se vad det blir.

 

Nu ska jag i allafall ta och dricka en kopp kvällste först och främst och kolla vad tv’n har att bjuda på ikväll. Inte mycket förmodligen, så jag kan knappt vänta tills vårt beställda tv-programpaket kommer. 60 kanaler!! 😀  Klagar jag då så får ni slå mig!

Ha det nu så jättegott alla och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...