Allmänt

Lite pics från Härnösand! :-)

alba4

***

Hej hopp alla!

Kom ju på att jag ännu inte lagt in några foton från vår vecka i Härnösand. Jag upptäckte när jag laddade över fotona från kameran att vi har varit väääldigt slöa med kameran den här gången. Vi har knappt några foton alls på människor eller från middagar eller liknande. Däremot en hel del på naturen, havet och – ett riktigt mysigt ställe, nämligen Murberget. 🙂 Ett år när vi var uppe så hade alla våra foton förstörts därifrån, så den här gången åkte vi upp för att ta nya. De kommer i ett senare inlägg, men här är i allafall ett par pics på de underbara vyerna runtomkring.

***

alba3

***

alba5

***

När jag var hos min svägerska en kväll, så var Håkan iväg och hälsade på hos sin gamla mc-klubb sedan tiden han bodde där uppe – Albatross Härnö, men som på den tiden hette HMCC – Härnösands motorcykelklubb. Det var förstås mest nya ansikten där, men en av hans gamla vänner fanns fortfarande kvar och det blev en nostalgisk kväll i deras mysiga klubbhus. 😀

***

alba2

***

Nästa gång vi åker upp kanske det blir som vi hade tänkt oss i år – jag och Loxy flyger och Håkan tar hojen – och då blir det nog ett nytt besök därute. 🙂 Snygga t-shirts hade dom där också, och en fick följa med hem i resväskan. 😀

***

alba1

***

Nu ska jag göra lite nytta här hemma och så kommer det lite fler foton senare.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. Virre säger:

    Såg jättefint ut där! Vilken utsikt! Du får lägga ut fler bilder 🙂 KRAM KRAM KRAM

  2. säger:

    svar: kommentera i tävlingsinlägget om du ska va med tack½

  3. Hej!

    Snubblade in här. Otroligt fin blogg, fantastiska bilder och söt design!

Kommentarer är stängda.