Allmänt

En fullbokad dag!

 ppkop51

 

God förmiddag på er alla!

 

Hoppas dagen varit bra så här långt. Jag hann inte med bloggen i morse, för vi åkte iväg nästan så fort jag vaknat, för att hämta en skänk som vi fått av min syster. En ordentlig runda för att först hämta en bil med dragkrok som vi fick låna, sedan hämta släpet på ett annat ställe och så hämta bärhjälp i form av min bror på ett tredje. 😛 Ja, och så hämta skänken förstås, på ett fjärde ställe. *s* Jisses, vi har varit runt i hela stan den här morgonen.

Men nu är skänken hemma och det ska bli mer än intressant att se hur det här ska funka, eftersom den var typ dubbelt så stor mot vad jag mindes. Men den är verkligen jättefin! En vit skänk med belysta vitrinskåp. Det blir nog bra till slut hoppas jag. 😉

Nu ska jag greja lite här hemma och sen bör Håkan ha kommit tillbaka hem igen efter samma runda baklänges, med att lämna tillbaka alla fordon, människor och så vidare. 🙂 Det blir en hel del åkande till idag, så vi får se hur mycket jag hinner med här hemma. Jag ska svänga inom skolan tänkte jag, och lämna in dvd-skivorna med foton från i lördags, och så ska vi hämta mamma från storhandlingen hos är iväg på nu. En fullbokad dag med andra ord.

 

Jag återkommer lite senare i mån av tid, men nu måste jag sätta igång här hemma. Ha en jättefin dag alla och på återseende senare!

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...